måndag, augusti 07, 2006

Det är både roligt, hälsosamt och gott att äta glass när solen skiner

Det var någon sorts marknad/grej med stora båtar i Karlskrona i helgen. Dessutom var det fint väder och de hade god kebab till rimliga priser. Hamnade snabbt på ett marinmuseum som var intressantare än vad jag trott. Båtar är egentligen inget stort intresse, men jag gillar havet och då kan det vara praktiskt med en båt. Jag är särskilt förtjust i det där kluckande ljudet som uppstår. Och ett museum är alltid ett museum. Fanns det museum över torkande målarfärg skulle jag kunna gå där i timmar och titta med stora ögon, läsa små skyltar och trycka på knappar. Dagen slutade med att jag köpte en kinesisk morgonrock i siden (konstpaus). Röd med små drakar på, förstås.

Funderar ibland på att flytta till en kuststad. Å ena sida trivs jag i Växjö, å andra sidan finns det inte mycket hav här. Skulle jag någonsin få tummarna ur Springsteen-boxen och flytta blir det till kusten.

Dagens låt är Low Happening av Howling Bells.

5 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Lyssnade på Howling Bells i mp3spelaren hela dagen igår faktiskt.

Kinesisk sidenmorgonrock? Fick du en opiumpipa med på köpet?

3:30 em  
Blogger Ola Claesson sa...

Opiumpiporna var tyvärr slut. Men jag fick en glass istället. Inte en opiumglass, alltså. Men en vaniljglass med strut och allt. Ganska bra det också.

4:23 em  
Anonymous Anonym sa...

Du får väl inleda en kampanj mot din mor och plastfarsa att de ska flytta till havsort när de går i pension - så löser det ju sig.

Höhöö! Höhöö! Höhöö! Höhöö! Snap.

Arr! Skepp o'hoj!

12:13 em  
Blogger Ola Claesson sa...

Sad but true...

2:04 em  
Anonymous Anonym sa...

"Sad but true, u-huh, yeah, u-huh."

4:25 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida