måndag, augusti 03, 2009

Seinfeld-gänget återförenas på egna villkor

http://www.freewebs.com/seinfeldworld/seinfeld_all.jpg

Gamla favoriter ska inte återförenas. Det slutar garanterat med en inte-lika-bra-som-förr-känsla. Seinfeld-gänget har hittat ett sätt att återförenas utan att behöva återförenas. efter det sista avsnittet 1998. I Seinfeld-skaparen Larry Davids serie Curb Your Enthusiasm (Simma Lugnt, Larry!), där han spelar en man som heter Larry David som lever ett neurotiskt liv och lever gott av alla pengar han tjänade på Seinfeld, ska nu skådespelarna Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus (Elaine Benes), Jason Alexander (George Costanza) och Michael Richards (Cosmo Kramer) medverka för att visa hur ett misslyckat försök till återförening hade kunnat gå till. Medverkar gör även Wayne Knight (Newman) och Estelle Harris (Estelle Costanza - mamman som gud glömde).

Alla som känner till Davids humor och tonen i Seinfeld vet att det förmodligen inte blir mer Larry David än så här. Istället för att återförenas och anses som ett oundviklig besvikelse gör han ett avsnitt som handlar om den oundvikliga besvikelsen.

Även om Seinfeld är min favorit bland alla komediserier vill jag inte se en faktiskt återförening. En skildring av en misslyckad återförening däremot - ja tack!

Säsong sju av serien börjar sändas på HBO den 20 september i USA. När den når Sverige är oklart, men säsong sex avslutades nyligen på SVT.

Läs om återföreningen i en intervju med Larry David i The New York Post.

Läs mer om återföreningen.

Läs mer om Curb Your Enthusiasm.

Läs vad vet du om Seinfeld?

Läs när Larry träffade George.

Hootchie mama!

Etiketter: , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida