torsdag, juli 10, 2008

Metallica håller låda

Det amerikanska hårdrocksbandet Metallicas kommande album Death Magnetic ska enligt deras hemsida släppas i olika varianter. Självklart kan man köpa skivan i "vanlig" förpackning, men det ska också släppas en version som förutom skivan innehåller demoversioner av låtarna, the making of-dokumentär, bilder, plektrum, exklusiv t-shirt, flagga, utvikningsbar affisch, kreditkort med vilket man kommer få tillgång till en framtida livekonsert via nätet samt en uppblåsbar docka i naturlig storlek föreställandes den danskfödde trummisen Lars Ulrichs pappa Torben som om man rycker den i skägget säger delete that.
The Box Magnetic (Death In A Coffin) kommer inte finnas i handeln men kan inom snarast med fördel beställas här och här samt naturligtvis på bandets egen hemsida.
Dagens låt är The Other av Metallica.

Etiketter:

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Du menar inte att dagens låt är The Other New Song? Metallica har inte gjort någon låt som heter The Other.

2:09 fm  
Blogger Ola Claesson sa...

Först trodde jag att The Other New Song var Den Andra Nya Låten, sedan utvecklade jag en teori om att det var The Other (New Song) och förmodligen hade jag rätt första gången. Däremot verkar det, oavsett titel, inte som att den kommer med på skivan.

2:18 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida