torsdag, februari 21, 2008

Lite smart ändå, tror jag eventuellt

Är fortfarande förkyld. Inga problem med halsen, men täppt i näsan och lite trött. Inte tillräckligt sjuk för att kunna ligga nerbäddad, lyssna på 2001-soundtracket, hallucinera och bara dricka juice.
Så det kittlar i benen. Men jag vill inte riskera att ta en promenad runt sjön, svettas och sen frysa. Det är dumt. Istället tränar jag aikido, även om jag kanske borde ta en paus. Då blir jag svettig inomhus och slipper i alla fall frysa för att det är så kallt. Det kan tyckas vara lite elakt att träna med förkylning, jag är medveten om att jag kan smitta någon oskyldig. Den smarta och ytterst välplanerade ursäkten är att alla andra också är förkylda. Alltså gör det inget. Det gör inget, Göbbels. De skulle ändå dött för eller senare. Sätt på gasen.
Dagens nazistreferens beror på de glada och tappra själarna på http://www.onodiganazistreferensheltionodan.se/.
Dagens låt är Dreamy Lady av T Rex.

Etiketter: ,

2 kommentarer:

Blogger Tapeworm sa...

Det är faktiskt farligt att träna med en infektion i kroppen. Man kan överanstränga hjärtat och dö. På riktigt. Ingen Bobby Ewing-död alltså.

9:08 em  
Blogger Ola Claesson sa...

En av fördelarna med aikido är att man kan hålla det tempot man vill. Så just nu håller jag lite lagom gubbtempo för att inte provocera min förkylning i onödan.

5:16 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida