måndag, december 31, 2007

Ett litet inlägg

Fick en ny dator när jag fyllde 30 år idag. Den har internet i sig. Sist i världen är jag nu uppkopplad. Gott nytt år på er!

Men nu är maten klar.

Dagens låt Running Down A Dream av Tom Petty & The Heartbreakers.

5 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Hela internet på en dator? Häftigt. När jag fyller 65 önskar jag mig ett piano med all musik i, då ska jag spela alla låtar som min gode vän Tomas Ledin har skrivit. Hoppas du fick hans nya skiva i present också, den är jättebra. Grattis!

5:07 em  
Blogger Nicklas sa...

Välkommen till 20:e århundradet broder! Visst är det fantastiskt?

5:12 em  
Anonymous Anonym sa...

Grattis Ola! Om du känner för det får du vid tillfälle hemskt gärna skriva några rader om Running Down A Dream, jag är nyfiken, gammal Petty-fan som jag är, men vet inte om jag ska köpa den. Är den köpvärd? /Janne

10:32 fm  
Anonymous Anonym sa...

Kolla gärna i ditt alldeles egna Internet om det finns nåt som heter Youtube. Och om det finns, dra en sökning på Guldörat (om du nu inte såg dokumentären när den gick på SVT rätt nyss). Uppfriskande!

10:42 em  
Blogger Ola Claesson sa...

Janne Lucas: Meh! Tomas medelar via mail att han inte släppt någon ny skiva den senaste tiden och att det är typiskt dig att hitta på en sån sak. Ledins advokater komma höra av sig inom strax.

Nicklas: Skäggen var snyggare på 1800-talet.

Janne: Tack! Jag hade tänkt skriva några rader om den fina Petty-lådan men kan redan nu på rak arm säga att den definitivt är köpvärd. En fyra timmar lång dokumentär som är både närgången, roande och påläst, en konsert från bandets hemstad i samband med trettio-årsjubileet (hitkavalkad ingår) samt en cd med outgivna versioner av både hits och obskyrt. Övertygad?

Greven: Såg dokumentären och tyckte den var roande. Kände igen mig i nörderiet även om billjud inte är mitt område.

1:51 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida