söndag, september 21, 2008

Led Zeppelin utan Robert Plant?


Led Zeppelin är i replokalen och förbereder en turné. Sångaren Robert Plant tvekar och turnérar med Alison Krauss istället och spelar låtar från utsökta skivan Raising Sand. Nu kontrar Jimmy Page och John Paul Jones med att leta annan sångare, rapporterar Aftonbladet. Det här är inte en utveckling jag vare sig gissat eller hoppats på. Tror inte jag är ensam om att tycka det är lite oroväckande att idén ens övervägs. Vad Page hoppas på är antagligen att Plant ska ge sig, knäppa upp skjortan ner till naveln, hoppa in i närmaste taxi och säga take me to the Zep headquarters! Det är i alla fall den enda ursäkten jag kan komma på för att leta andra sångare. Det vore synd om sagan om Led Zeppelin skulle sluta så här.

Den avlidne
John Bonhams trummor spelas, precis som på den bejublande återföreningen i december förra året av Jason Bonham. Äpplet föll inte långt från trädet.

Dagens låt är Down On The Corner av Creedence Clearwater Revival.

Läs mer om Led Zeppelin.

Läs en guide till deras bästa skivor.

Etiketter: ,

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Från Aftonbladet via the Sun? Med en källa utan namn? Ja, om du någonsin söker efter raka motsatsen till pålitilig information, bör det upplägget vara ett bra ställe att börja på.

8:02 em  
Blogger Ola Claesson sa...

Det stod "nära källa till bandet". Det måste väl vara pålitligt? Nu väntar jag på att de ska ringa någon från Idol och erbjuda jobbet. Spännande.

3:45 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida