torsdag, augusti 14, 2008

Trött och ostig - dags för semester

Det kändes som om jag bara stressade på jobbet idag. Som om jag bara stod och hoppade upp och ner och inte fick något gjort. Stolpe ut. Jag har varit småtrött, och därmed också smågnällig, hela veckan och kanske inte varit så pigg och trevlig som jag skulle vilja vara. Varför är det svårt att somna när man är som tröttast? Min lediga dag i går blev till slut en halvledig dag. Det kan vara så att frånvaron av ledighet senaste tiden har hunnit ifatt mig. På onsdag åker jag till en kompis i Stockholm och stannar till söndag. Då ska jag njuta av ledigheten och umgås. Av en ren slump spelar Eldvarn på Tantolunden på lördag. Om vädret tillåter ska vi till Skansen och bråka med aporna också. Det ser jag fram mot. Apor är kul.
Det har också börjat pratas om en ny resa till England under hösten. Jag är inte svårövertalad. Vi börjar nog i Liverpool. Om inget annat för att kunna säga ska vi gå till Cavern och ta en öl? Lösa planer på att bila i Skottland finns också. Lösa planer på att olla Hadrianus mur ingår. Slottet som användes i Monty Python And The Holy Grail kanske är värt ett besök? Loch Ness? Oavsett vad kommer jag trivas. Jag gillar allt som har med England (Storbritannien) att göra (förutom kanske Morden I Midsomer). Om jag bara får sitta på en sunkig pub och äta fish and chips i en vecka är jag nöjd.

Men allra först är det en förhoppningsvis händelselös torsdagskväll i Växjö.

Här kan man läsa mer om semester i Skottland.

Här kan man läsa mer om Cavern.

Dagens låt är Just A Little Insaine av Kristofer Åström.

Etiketter:

2 kommentarer:

Blogger Thomas O. sa...

Mera om semester i Skottland t.ex. här: http://imponera.blogspot.com/2006/01/en-kvll-i-bowmore.html

Oförglömligt!

9:21 em  
Blogger Ola Claesson sa...

Snygg bild! Måste skaffa bättre koll på Skottlands gegrafi. Även om det är ett litet lad vore det bra att slippa fara som en skottspole fram och tillbaka.

7:58 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida