fredag, maj 16, 2008

Ett ganska onödigt inlägg om mitt hår

Jag har inte tvättat håret sedan i söndags. Det är nästan ett gränsfall. Oftast tvättar jag det på söndagar, onsdagar och fredagar. Men i onsdags blev det inte av. Jag kom hem sent och orkade inte ställa mig i duschen. Tvättade det inte heller i samband med att jag tränade i tisdags och torsdags. Då hade jag bara det där två-i-ett-tvålet och även om det luktar gott är det lika effektivt för håret som vinäger. Som jag förvisso inte testat.
Min frisör har varit samma sedan jag var tio år (för övrigt samma herre som brukade klippa min morfar och min morbror). Då behöver man bara säga samma som förra gången och då får man det samma som förra gången. Väldigt praktiskt.
Håret ser mer modernt ut när det är skitigt för det blir automatiskt rufsigt och lite stelt i den där hipp-hallåa-som-passerat-30-men-önskar-han-var-25-och-gärna-vill-synas-i-tv-men-inte-har-talang-till-mer-än-ett-hallåajobb-varianten. När det är nytvättat ligger det väldigt fint och prydligt i moderatfrisyr.
Jag har inga produkter i det - förutom shampoo och ketchup - och jag kammar det bara i samband med att den där virveln i nacken bråkar. Då försöker jag ibland platta till den - ibland med handen. Det funkar förvånansvärt ofta.
Det var lite intressant, och inte minst spännande, fakta om mitt hår. Hur ofta tvättar du håret?
Dagens låt är Rime Of The Ancient Mariner av Iron Maiden (Live After Death-versionen).

Etiketter: ,

3 kommentarer:

Anonymous Emma sa...

haha, intressant :)
Varannan/var tredje dag tvättas mitt. Dock duschas det och blöts varje dag :)

tjingtjong

7:37 em  
Blogger Tapeworm sa...

Varannan eller varje. Mitt hår blir asflottigt snabbt. Jag drar till mig smuts. Jag använder schampoo med medel mot torr hårbotten och snordyrt balsam (som jag får på jobbet). Har man en gång börjat med balsam vill man inte sluta. Även om det är GAY.

8:05 em  
Blogger Ola Claesson sa...

Emma: Men det blir bara platt om man blöter utan att tvätta, väl?

Tapemask: Gay? GAY!!!

8:28 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida