söndag, maj 11, 2008

Life Of Brian som dubbel

Igår kväll informerade Nicklas att Life Of Brian fanns att köpa i metropolen Växjö till bra pris som dubbel-DVD. Den innehåller kommentarspår från samtliga överlevande Pythonar, dokumentär om filmen, gamla reklamgrejer, borttagna scener med kommentarspår till dessa borttagna scener och fotogalleri. Filmen har ni förstås sett. Den behöver jag inte förklara, allmänt ansedd som juvelen i deras krona som den är. Man kunde ha önskat att den inte skulle vara så aktuell som den är, men vad gör man? Man tittar en gång till och slås återigen av hur mycket intelligens som finns och hur skarp och välformulerad satiren är. Man kan tänka sig att titta ännu en gång.
Efter att ha jobbat i helgen är jag ledig imorgon och jag hoppas vädret håller i sig. Blir det regn kanske jag tittar på en film. Blir det sol och 25 grader kanske jag också tittar på en film. För bortsett från att möjliggöra liv, beboelighet på planeten Jorden, Gesslehits och korvgrillning med kompisar en helt vanlig lördagkväll - vad har solen egentligen gjort för oss?
Dagens låt är Mercy av Duffy.

Etiketter: ,

2 kommentarer:

Blogger Tapeworm sa...

Jag vill också ha den! Men jag var tydligen i enormt behov av två rhododendronbuskar så det finns nog inga pengar. Crap. Jag får leta igenom huset efter något annat roligt.

Jag hittade en sked.

7:53 fm  
Blogger Ola Claesson sa...

Två rhododendronbuskar eller Life Of Brian? Jag förstår ditt dilemma, ju.

12:26 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida