söndag, mars 02, 2008

Johnny är grabben hela dan

http://www.legalmoviesdownloads.com/still-frames-movie-pictures/no-country-for-old-men/no-country-for-old-men-box-cover-poster.jpg

När Johnny Depp blev stoppad av en reporter på den röda mattan innan Oscarsgalan fick han frågan vad har du på dig idag? Eftersom Johnny är en cool kille svarade han bara "kläder" och gick vidare.
Ful-T lyckades konstatera det är ju Tom Selleck! när trailern till There Will Be Blood visades. Så var den filmen förstörd. Nu kommer jag inte kunna se den utan att tänka på Tom Selleck. Förmodligen ville han (Ful-T alltså, inte Tom) hämnas för att jag avslöjat att det kommer en Megadeth-box med 4 CD:s och en DVD snart.
Trailern visades innan No Country For Old Men som var klart underhållande och snygg. Vilka vyer! Den tillhör den bra halvan av bröderna Coens gärning. Den var mao mer Fargo än The Ladykillers. Men jag tycker fortfarande det var lite onödigt att de skulle göra sin första bra film sedan The Man Who Wasn´t There just i år och sno några av de Oscars som There Will Be Blood borde fått.
Dialogen var det bästa med No Country For Old Men. Dels det släpiga sydstatsuttalet, dels uttrycken. De flesta av dem förmodligen påhittade av Coens själva. Enormous goatfuck har jag aldrig hört innan om något som går riktigt fel och slutar i kaos. Det var roligt. Jag skrattar bara av att skriva det. Den genom hela filmen pågående diskussionen om vilket tempus man ska använda när man pratar om någon man just dödat var också kul - och typisk Coen. Har ni sett vet ni, annars borde ni se.
Nu ska jag städa innan andra delen av Blues - En Historia börjar.
Dagens låt är The Boy Looked At Johnny av The Libertines.

Etiketter: ,

6 kommentarer:

Blogger Tapeworm sa...

Han SÅG UT som Tom Selleck! En äldre, fulare Tom Selleck.

2:17 em  
Blogger Fredrik Adolvsson sa...

Jag tycker det var okej There Will Be Blood inte fick fler Oscars, Tom Sellecks namn brukar inte borga för kvalité om man säger så.

2:38 em  
Blogger Nicklas sa...

No Country ska vara väldigt extremnära boken, så det handlar mer om att välja bra passande grundmaterial än att det är "typiskt Coen".

11:50 fm  
Blogger Tapeworm sa...

Fredrik: Usch! Tala inte illa om en man som kan odla en mustasch som Tom Selleck! Bara en riktig man kan göra det och vi ska alla se upp på honom.

12:42 em  
Blogger Fredrik Adolvsson sa...

Just det; mustasch! Jävla halvmesyr. Var är resten av skägget?! Riktiga män går hela vägen.

12:13 fm  
Blogger Nicklas sa...

Sluta vara så fundamentalistisk!

Embrace http://www.moustachemay.com/

12:44 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida