torsdag, augusti 27, 2009

Queens Of Zeppelin Fighters

THEM MOTHERFUCKING CROOKED VULTURES

Hur skulle det låta om Dave Grohl från Foo Fighters, John Paul Jones från Led Zeppelin och Josh Homme från Queens Of The Stone Age bildade ett band? Det skulle låta exakt som Them Crooked Vultures. En av de tre tyngsta bandsammansättningarna på länge har gjort några spelningar tillsammans och en skiva lär vara på gång. Bandet har ännu inte gjort några intervjuer, men redan 2005 sa Grohl i en intervju med den brittiska musiktidningen Mojo att:
The next project that I’m trying to initiate involves me on drums, Josh Homme on guitar, and John Paul Jones playing bass. That’s the next album. That wouldn’t suck.
2005 lär idén bara ha varit en dröm som Grohl hade, men nu har den blivit verklighet. Bandet sägs även planera en turné som ännu inte är officiell, men de får gärna komma till södra Sverige. Eftersom Foo Fighters tar en paus, Led Zeppelins återföreningsturné inte blev av och Queens Of The Stone Age inte ska göra någon ny skiva i år kan man tänka att samtliga herrar behöver något att göra under tiden, men det lär inte bli något utan krav på sig. Medlemmarna kan knappast anklagas för att vara doldisar. Jag lär återkomma i ämnet - i första hand skivmässigt.

Läs mer om Them Crooked Vultures på Antiquiet.

Besök Them Crooked Vultures MySpace.

Besök Them Crooked Vultures än så länge ganska spartanska hemsida.

Läs Led Zeppelin för nybörjare.

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida