lördag, januari 17, 2009

Dagens strumpor


Jag gillar strumpor. Problemet är att det alltid blir hål vid stortån eftersom jag slarvar med klippningen av naglarna. Jag vet inte hur många strumpor jag har men jag skulle uppskatta att 80 procent har hål där de inte ska ha hål. Varför slänger du inte dem undrar du. Det undrar jag också. Men strumporna på bilden är i alla fall fortfarande hela. Finns det förresten någon mer soullegend vid sidan av Isaac Hayes, som gjorde rösten till karaktären Chef i tecknade serien South Park, som förevigats i strumpform och var det detta Aretha Franklin bad om när hon i Respect använde frasen sock it to me?

Och allt detta på trevliga musiktanten Biggis allmänna begäran.

Etiketter: , ,

3 kommentarer:

Blogger Emma sa...

Du är inte ensam. Jag tror alla män har samma strumprelaterade hålproblem. Färska undersökningar visar på att 90% av strumpkollektivet i mäns garderober består av håliga strumpor. Själv smygslänger jag Tommys hålstrumpor så fort jag får tillfällighet. Han tror att de försvinner i tvättmaskinen.

12:11 fm  
Blogger Ola Claesson sa...

Det där har jag hört. "Hur kan du ha så många strumpor med hål i? Alla mina försvinner i tvätten." Kan kvällskurser i nagelklippning vara en adekvat lösning? Förutsatt att det är långa naglar som är problemet.

11:08 fm  
Anonymous Anonym sa...

Oerhört tjusig fotbeklädnad. Jag är imponerad. Fram för mer strumpor med coola illustrationer. Jag vill ha ett par Ziggy Stardust-strumpor - hur grymt vore inte det? Här en affärsidé som produktionsbolaget bakom Idol missat!

12:01 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida