torsdag, mars 06, 2008

Magnus Betnér plockar gratispoäng

Ståupparen Magnus Betnér (kanske mest känd som den arga killen i Parlamentet) är väldigt rolig på scenen. När han var i Växjö drev han med Karolina Klüft och The Ark. Det var som att äntligen få klia sig på draken efter ett långt sammanträde. Man får nämligen inte driva med dem i Växjö. Karolina är sååå härlig och säger man något negativt om The Ark är man homofob. Jag har inget mot David Bowie, det är inte det som är poängen. Man måste trots allt våga vara sig själv.
Men, till poängen. Magnus Betnér är numera även rolig på sin hemsida som innehåller en dagbok. Den handlar, inte helt oväntat, om turnélivet och svarar på den i sammanhanget oundvikliga frågan var får du allt ifrån? Eftersom alla som hackar på Petter får en gratispoäng i min bok (det finns ingen bok, det är typ en metafor, ju) kommer här ett inlägg. En roast är när ett flertal personer samlas på scenen tillsammans med ett "offer" och driver med personen i fråga.
Podcast från Schyfferts roast finns uppe nu. Ladda in RSS-feeden i iTunes eller liknande. Det är svårt att hitta ett nytt roastningsobjekt eftersom han eller hon måste ha både en lång och intressant karriär och dessutom en god portion självdistans och humor. Jag tror jag vet vem vi kan roasta nästa gång. Petter. Vore inte det kul?
Dagens låt är Well Respected Man av The Kinks.

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida