torsdag, november 16, 2006

Film i vinter?

Två filmer som jag hoppas kommer gå upp på bio i världsmetropolen Växjö, även om jag inte nödvändigtvis tror det kommer bli så:

1. Stranger Than Fiction Varför? Handlingen verkar lagom skruvad, och tillräckligt för att jag inte ska orka förklara den. Lägg till detta att Dustin Hoffman alltid är Dustin Hoffman. Dessutom gillar jag Will Ferrell tillräckligt mycket för att hoppas att han är bra i sin första (?) seriösa roll.

2. The Departed Varför? Scorsese gör gangster igen. Det är faktiskt allt jag behöver veta. Och om det inte är allt ni behöver veta kan ni kolla in rollistan och dregla lite på golvet framför er (Alec Baldwin är underskattad).

Dessutom ser jag faktiskt fram mot Casino Royale, men jag behöver inte oroa mig över om den kommer till le big cheese Vaxjo eller inte. Har inte längtat efter en ny Bond sedan Goldeneye - som var bra - och det var 12 år sedan. Hur mycket av den här nyfikenheten som beror på att jag hoppas få höra Mads svära på danska vet jag inte.

Dagens låt är I´m Not In Love av 10cc.

5 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Jag vill se the Prestige på bio.

MOOONRAKER!

5:52 em  
Blogger Thomas O. sa...

OK för den dagens låt. Men har 10cc egentligen gjort något mera minnesvärt?

9:25 em  
Blogger Ola Claesson sa...

Nicklas: Borde kanske kolla in den. Vad är det för något?

Thomas O.: Vet inte om 10cc har gjort något mer av värde. Har bara hört just I´m Not In Love, men Eric Stewart är stor hjälte i vissa kretsar. Har du hört något mer av dem?

3:35 em  
Blogger Thomas O. sa...

Ja, men jag har glömt hur det lät. Det gav mig åtminstone aldrig anledning att jubla.

5:30 em  
Blogger Ola Claesson sa...

Då sparar jag pengarna till Tom Waits-boxen istället.

3:33 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida