söndag, november 25, 2007

Lite av inte allt men ganska mycket

När The Office började sändas i SVT var Ricky Gervais det roligaste sedan Eddie Izzard som kanske var det roligaste sedan Seinfeld som förmodligen var det roligaste sedan jag ca tio år gammal upptäckte Monty Python. The Simpsons ska väl också in där någonstans, mellan Python och Seinfeld. I den här intervjun med den gode Gervais får vi i alla fall bl a veta vikten av att ha dubbla kattvakter.
Det finns förresten mycket mer jag skrattar åt, men dessa är de viktigaste, tror jag. Hasse & Tage, Hassan och Killing kan väl representera den svenska sidan.

Mats Olsson menar att man ska gå och se American Gangster. Då ska man väl det. Olsson har ju faktiskt Peter Bogdanovichs The Last Picture Show som absoluta favoritfilm. Hur ska man inte kunna lita på honom? Bogdanovich har förresten nyligen gjort en dokumentär om Tom Petty som inte är en eller två eller tre timmar lång. Den är fyra timmar lång. Peter Jackson sägs förbereda en trippeldisc-utgåva.

Peter Sellers också, förresten. På tal om humor. Om man gillar honom kanske man inte ska se The Life And Death Of Peter Sellers. En av de allra största visar sig nämligen ha varit en ganska odräglig människa. Men filmen är bra och Geoffrey Rush gör en av sina bästa rollprestationer. Så är det också sagt.

Linus På Linjen har fått en helt egen DVD-box. 290 minuter! Rättvist, förstås. Äntligen någon med kortare stubin än jag själv. Hoppas det finns kommentarspår. Har alltid undrat om han pratar så där på riktigt, även när han är hemma med frun och barnen eller om det bara är när han är på linjen. Men 290 minuter? Kan det bli jobbigt i längden? Nästan fem timmar linje är ganska mycket. Kanske borde nöja sig med att köpa soundtracket som finns på cdon?

Dagens låt är I Walk The Line av Johnny Cash.

3 kommentarer:

Blogger Nicklas sa...

Att maratontitta på Linus På Linjen är jävligt underskattat ska du veta.

12:56 em  
Blogger Ola Claesson sa...

Vilken whiskysort rekommenderas i såna fall?

5:01 em  
Anonymous Anonym sa...

Fiskmåsen dyker i skymningen!

11:34 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida