söndag, augusti 03, 2008

En eventuell homofob har ordet

Jag misstänker att detta inlägget gör mig till homofob, men Pridefestivalen borde kunna användas bättre. All den publicitet som ges borde kunna användas till att minska fördomarna, inte till att bekräfta dem. Jag misstänker att jag skulle reta mig ännu mer om jag var homosexuell. Är det verkligen alla homosexuellas dröm att gå runt i rosa badbyxor, kungakrona och färgglada fjädrar till tonerna av discomusik? Alla de som ser homosexualitet som en sexuell läggning snarare än som en klädstil, vad tycker de om den bild som projiceras i media just nu? Hur trötta på den stereotypa mediabilden av sin sexualitet är inte de?
Om jag ändå kunde skriva många av mina vänner är homosexuella, men inte ens det kan jag åstadkomma. Å andra sidan, jag är heterosexuell, men: jag läser inte Slitz, är ointresserad av sport, äger ingen flanellskjorta och tycker inte att Mick Jagger är särskilt häftig.
Lika lite som min högsta dröm är att alltid vara full på folköl, titta på dam-beachvolley och skrika visa pattarna hela dagarna tror jag att få homosexuella tycker att målet med sin kamp är att kunna klä sig som en julgran på LSD.
Är jag homofob eller har jag rent av en poäng?
Dagens låt är Liberation av Pet Shop Boys.

Etiketter: ,

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Overseas Construction Orders Exceed $30 Billion
Reported 8 hours ago by Maekyung

Posco CoYear-to-July construction orders from overseas markets have surpassed $30 billion -- the shortest period ever to post $30 billion construction orders. The Ministry of Land, Transport and Marine Affairs (MLTM) and International Contractors Association ...

9:04 em  
Blogger Tapeworm sa...

Ja, du är homofob, bögjävel! Lyssna på Eddie Meduza och bli en man istället.

10:54 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida