onsdag, mars 19, 2008

Nytt från Tindersticks

Tindersticks är ett oundvikligt favoritband för alla som ibland undrar varför kärleken inte fungerar som den ska. Fem år har gått sedan deras senaste lätt haltande album Waiting For The Moon. Överstestickan Stuart Staples har sedan dess hunnit med två soloalbum. Jag var inte ensam i min tanke om att de hade svalt den sista stråkinlindade soulballaden och gått vidare.
Men så rapporterades det om en konsert i somras. Hoppet väcktes. Idag, i nya numret av Mojo, läser jag att en ny skiva med titeln The Hungry Saw släpps den 28 april. Jag är speciellt nyfiken på en låt med titeln Yesterdays Tomorrows. Den måste vara bra. Det enda som saknas nu är någon att bli olyckligt kär i.
Dagens låt är If You´re Looking For A Way Out av Tindersticks.

Etiketter:

2 kommentarer:

Blogger Tapeworm sa...

Jag spelade faktiskt en Tindersticks-skiva för två timmar sedan. Hittade den i arkivet och körde igång den. Efter en halv låt bytte jag till Judas Priest. Gick inte att snabbskriva en artikel med Dying Slowly i högtalarna. Det gick mycket bättre med Hell bent for leather...

(Därmed inte sagt att Tindersticks är dåliga.)

5:57 em  
Blogger Ola Claesson sa...

Tur att du la till den där sista meningen, annars hade jag skrivit ett aplångt svar där jag på ett rimligt och sansat sätt förklarar med saglig argumentation varför du har fel.

Dying slowly, seems better than shooting myself skulle btw bli en bra textrad i en Metlica-låt.

7:33 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida