söndag, oktober 12, 2008

Ilsken gubbe gör sitt bästa


Jag har varit ute och cyklat. Bokstavligt talat. Klarblå himmel och vacker natur. Det finns en fin runda i en bokskog som ligger vid en sjö. Kunde inte låta bli att fundera på hur träden fortfarande kunde vara gröna av löv samtidigt som marken är röd av löv. Var kommer löven på marken ifrån?

När jag fick möte med en äldre man ställde han sig i vägen med armarna utsträckta och jag fick tvärnita. Sedan följde en svada på ca 20-30 sekunder där han förklarade att man inte får cykla här (motorfordon är förbjudna, cyklar är det inte), dagens ungdomar! Helvetes sätt! Vet hut! Lite såna grejer. När han var klar höjde jag lätt på ögonbrynen och sa med min allra prydligaste brittiska accent pardon me sir, do you speak English? Det gjorde han tydligen inte. Han var röd i ansiktet och jag cyklade vidare med ett leende. Man har inte roligare än man gör sig.

Dagens låt är Love Is The Message av MFSB.

Etiketter:

2 kommentarer:

Blogger Tapeworm sa...

Haha! That was so funny! Almost as funny as that 31 year old moron who flipped his wifes moped over himself and broke a lot of bones in his foot.

8:06 em  
Blogger Ola Claesson sa...

Well, a 31 year old should not drive a moped. He should drive a Volvo 240 with wheelmuff.

11:40 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida